Продължава тенденцията чрез образи на лекари, създадени от изкуствен интелект, да

...
Продължава тенденцията чрез образи на лекари, създадени от изкуствен интелект, да
Коментари Харесай

Фалшиви лекарски съвети онлайн: Как да ги разпознаем?

Продължава наклонността чрез образи на лекари, основани от изкуствен интелект, да се популяризират подправени здравни препоръки в обществените мрежи. 
Светослав Крумов, основен секретар на БЛС, изясни, че потреблението на технологии може да е рисково, колкото за здравето на хората, в случай че е недобросъвестно. " Можем да го съпоставим със знанието за атомната бомба, технологиите могат да вредят. Образът на престижи и познати медици подготвя към почит и доверие към поднесената информация. Това се употребява, с цел да се промотират избрани артикули. Оказва се, че не може да се контролира и да се окачестви като закононарушение. Рекламирането на медикаменти от медицински експерти е неразрешено със закон ", акцентира той.
От своя страна специалистът по киберсигурност Любомир Тулев с помощта на технологиите е допустимо да бъде откраднат облик, дружно с глас и мимики. " Много мъчно може да се противодейства на закононарушения с изкуствен интелект. Обикновено се употребяват видеа с казани напълно разнообразни фрази, само че се напасва обликът с думи, които въобще не е споделил. Изкуственият разсъдък взема избрани изречения и пробва да напасне. Ако слушаме деликатно, се схваща, че компютърен език е преработил думичката и се споделя по нехарактерен метод ", съобщи той.
По думите му има и метод да се напасне местенето на устните на съответния човек за задачите на информацията на видеото. ``ЕС ще вкара регулация на изкуствения разсъдък следващата година, тогава ще бъде поставена рамка. Законопроектът включва 4 категории на риск за потреблението му. В сферите, в които има висок риск, безусловно ще бъде неразрешен ", изясни Тулев. 
NOVA News
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР